word Smeerboel ambassadeur

Dit is waarom Dixi’s op festivals superchill zijn:

24 augustus 2018

De Dixi wordt al jarenlang behandeld als de lame ass plek waar het alleen maar ruikt naar een mix van NS-wc’s, de zwervers in Lepelenburg en de zweetoksels van je ex. Maar de Dixi biedt ons juist crazy veel voordelen! Daarom is het hoog tijd dat we eens met een nieuwe en eerlijke blik gaan kijken naar de meest gehate wc van Nederland.

Dit is waarom Dixi’s eigenlijk fucking chill zijn:

1. Het is dé verzamelplek voor als je iedereen kwijt bent. Nadat je vijftien rondjes hebt gelopen kom je altijd wel iemand van je vriendengroep tegen bij de Dixi’s. Daarnaast is deze plek ook handig om je Tinderdate te meeten. Als je date dan veel lelijker is dan op de foto’s zeg je gewoon snel: ‘Oh fuck m’n darmen!’ Vervolgens sluit je jezelf 20 minuten op in een Dixi.

2. Het is het enige moment dat je ff lekker alleen bent. Kan je eindelijk ff ongegeneerd de laatste zweetdruppels tussen je kont wegvegen. In het kleine spiegeltje check je even je gezicht op puistjes. ‘Oh je ziet er nog best goed uit’, fluister je tegen jezelf terwijl je een spetter van je mee-eter tegen het spiegeltje ziet vliegen.

3. Het is ook de plek waar je ff lekker out of the box met je beste vriend of vriendin kunt tongen, gewoon, omdat jullie echt voelen dat dit jullie vriendschap sterker maakt. Maar ook is deze broedplaats perfect om de dj ff te pijpen voor een backstagebandje of een blikje Fanta. Dit is jouw moment! 

4. Je kunt heerlijk lang en rustig kakken. Jouw uitwerpselen verdwijnen als een druppel in de grote eindeloze bruine oceaan. Niemand zal jou verdenken van poepen. Bovendien zal er geen ongeduldige zwartrijdende student van de HKU of ongeduldige Jaarbeurs toiletvrouw op je deur kloppen. Je pakt je rust. 

5. Bovendien kun je eindelijk eens kijken hoe de poep van anderen eruitziet. Alle schaamte over jouw lichtbruine spetterpoep valt als een last van je schouders als je ziet dat er tussen de witte envelopjes maar weinig perfecte kastanjebruine rollades liggen. Deze Dixi is een boost voor je zelfvertrouwen!

6. Het is de ideale plek voor een selfie. Terwijl de warme urine je blaas uit flaneert kunnen jij en je frontcamera maximaal in elkaar opgaan. Je stuurt een Snapchatselfie de wereld in naar je al je beste Snap-vrienden. Dat je moeder daar ook opeens tussen stond merk je pas zodra je een bezorgd appje leest met ‘Lieverd, gaat alles goed daar??? Je gebruikt toch geen drugs hè kus mama.’

Door: Marjolein Heemskerk