Smeerboel Smeerboel festival 13 september 2014 Utrecht

Yeah!I want a ticket

Get yourticket here

Nieuws

program

Programma

Media

Info

Vervoer

Pendelbus

Er rijden de gehele dag pendelbussen van Utrecht Centraal naar Smeerboel Festival 2014. Koop hier alvast je ticket voor de pendelbus.

 

Fiets

Vanuit Utrecht Centrum fiets je richting Papendorp. Dan vanaf de 'Bevrijdingslaan' en later de 'Churchillaan' ga je over de 'Prins Clausbrug'. Na de brug ga je de eerste weg rechts. Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken vlakbij het festivalterrein.

 

Auto

Kom je vanuit Utrecht zelf, volg dan de boorden 'Papendorp'. Vanaf de snelweg neem je afslag 16 op de A12. Vul het volgende adres in voor uw navigatie: Mercatorlaan, Utrecht. Bekijk voor vertrek de wegwerkzaamheden in en rond Utrecht door middel van de link: http://www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar/

Lockers

Uiteraard zullen er voldoende Lockers aanwezig zijn om je spullen veilig in op te bergen. Koop hier alvast je persoonlijke code voor de Locker.

 

Algemene voorwaarden en huisregels

Voor Smeerboel Festival gelden de Algemene Voorwaarden en Huisregels van
Elevation Events.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden
Klik hier voor de Huisregels
Klik hier voor de Privacy verklaring 

 

Afterparty

Er zal zoals altijd ook een officiële Smeerboel Afterparty zijn. De afterparty zal dit jaar plaatsvinden in het gloed nieuwe TivoliVredenburg! Koop hier je kaarten voor de Smeerboel After!

 

Waarschuwing

Zoals vele van jullie misschien wel weten, zijn er tegenwoordig bendes actief op festivals, die uit zijn op jouw mobiele telefoon. Pas hier goed voor op! 

Mocht je tijdens festival iets verdachts opmerken. Geef dit dan direct aan bij de beveiliging.
 

Parkeren 

Er is beperkte parkeergelegenheid aanwezig bij het festivalterrein. Wij raden iedereen aan om met de fiets of openbaar vervoer te komen. Een beter milieu begint namelijk bij je zelf, Smeerboel denkt hier graag in mee.

Let op: betalen parkeren alleen mogelijk met pin.

 

18+

Smeerboel is voor mensen van 18 jaar en ouder. De organisatie zal streng controleren aan de deur op leeftijd, bij twijfel zal er om legitimatie gevraagd worden. Mocht je geen legitimatie bij je hebben, loop je het risico geweigerd te worden. Zorg dus dat je goed voorbereid de deur uit gaat.

 

Contact

Voor vragen of klachten tijdens het festival kunt u bellen met het evenementennummer: 088-0119566

Voor vragen of opmerkingen kunt u voor en na Smeerboel Festival contact met ons op nemen via onderstaand telefoonnummer of (e-mail) adres:

 


Elevation Events
Leidseweg 125
3533 HC Utrecht
030 243 37 17
info@elevation-events.com

 

Smeerboel
Festival

Utrecht