Yeah!I want a ticket

Get yourticket here

Programma

Nieuws

Media

Info

Vervoer

Pendelbus

Er rijden de gehele dag pendelbussen van Utrecht Centraal (Beatrix Theaterzijde) naar Smeerboel Festival. Koop je busticket samen met je toegangsticket voor Smeerboel Festival. Kaarten voor de pendelbus kunnen online tot 8 september 11:00 worden gekocht. Daarna kan er alleen nog bij de bussen een ticket worden gekocht (pin & cash).

 

Fiets

Vanuit Utrecht centrum fiets je richting Papendorp. Dan vanaf de 'Bevrijdingslaan' en later de 'Churchillaan' ga je over de 'Prins Clausbrug'. Na de brug ga je de eerste weg rechts. Zet je fiets in de daarvoor bestemde rekken vlakbij het festivalterrein.

 

Auto

Kom je vanuit Utrecht zelf, volg dan de boorden 'Papendorp'. Vanaf de snelweg neem je afslag 16 op de A12. Vul het volgende adres in voor uw navigatie: Mercatorlaan, Utrecht. Bekijk voor vertrek de wegwerkzaamheden in en rond Utrecht door middel van de link: http://www.utrecht.nl/utrecht-bereikbaar/

 

Parkeren

Parkeren is mogelijk naast het terrein. Tickets hiervoor kunnen gekocht worden in de ticketshop of op de dag zelf (pin). Er is beperkte parkeergelegenheid aanwezig bij het festivalterrein. Wij raden iedereen aan om met de fiets of openbaar vervoer te komen. Een beter milieu begint namelijk bij je zelf, Smeerboel denkt hier graag in mee.

Veelgestelde vragen

Pin Only

Geen muntjes verspreid in bed de volgende dag: Smeerboel Festival 2018 is pin only. Laat je flappen thuis en tik alles direct af bij de bar (wij accepteren echt alle pasjes en de rijen zijn nog korter ook).

Toegang festival terrein

De 'deuren' van Smeerboel festival sluiten om 20:00 uur. Hierna is er geen toegang meer tot het festival.

 

Leeftijd

Smeerboel Festival is 18+. De organisatie zal streng controleren aan de deur op leeftijd, bij twijfel zal er om legitimatie gevraagd worden. Mocht je geen legitimatie bij je hebben, loop je het risico geweigerd te worden. Zorg dus dat je goed voorbereid de deur uit gaat.


Lockers

Lockers zijn online te koop in de ticketshop tot vrijdag 09:00 voor het evenement. De lockercodes worden diezelfde vrijdag (einde middag) verstuurd. Op het festival zijn voldoende kluisjes beschikbaar om te huren. Voor vragen omtrent kluisjes kun je contact opnemen met Lockerbox.

 

Pin Only

Smeerboel Festival is pin only! Laat cash thuis, sla de muntenkassa over en tik drinken & eten direct af per pinpas... we accepteren alles! 

 

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijt geraakt op het festival? Stuur een bericht naar office@elevation-events.com.

 

I Love my ears
Wees zuinig op je oren! Bij muziek boven de 87dB is het slim om oordoppen met een speciaal muziekfilter te gebruiken. Zo hoor je de muziek nog altijd super goed, kun je nog steeds praten met de mensen om je heen én bescherm je niet geheel onbelangrijk je gehoor. Nog niet in het bezit van een paar kwalitatieve gehoorbeschermers? Tijdens Smeerboel Festival zijn Pluggerz oordoppen verkrijgbaar bij de barren. Deze zitten super comfortabel en zijn herbruikbaar, dus beschermen je je oren niet alleen tijdens Smeerboel Festival. Love your ears en draag die doppen!

Algemene voorwaarden en huisregels

 

Voor Smeerboel Festival gelden onderstaande algemene voorwaarden en huisregels.

Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de huisregels
Klik hier voor de privacy verklaring

 

Contact

Voor vragen of klachten tijdens het festival kunt u bellen met het evenementennummer: 030-2433717

Voor vragen of opmerkingen kunt u voor en na Smeerboel Festival contact met ons op nemen via onderstaand telefoonnummer of (e-mail) adres.

 

Elevation Events
Leidseweg 125
3533 HC Utrecht
030 243 37 17
info@elevation-events.com

Smeerboel
Festival

Utrecht